Cor Vitalis Sairaanhoitajan Klinikka

Tervetuloa Cor Vitalis Sairaanhoitajan Klinikalle, joka palvelee Keurusseudun asukkaita sydämellä ja ammattitaidolla. Cor Vitalis Klinikka on sairaanhoitaja-vetoinen poliklinikka pienessä koossa. Lääkäriä konsultoidaan tarpeen mukaan ja jatkohoito varmistetaan tilanteen mukaan asiakkaan luvalla.

 

Olen sairaanhoitaja Hélène Silvan-Halttunen. Jyväskylän ammattikorkeakoulun sairaanhoitajakoulutuksen ja Kuopion ammattikorkeakoulun Savonian erikoiskoulutuksen ansiosta minä olen tutkiva sairaanhoitaja (amk) ja voin olla Sinulle avuksi.

Hoidon Tarpeen Arviointi

Teen mielelläni vastaanotolla hoidon tarpeen arvioinnin. Se auttaa selvittämään Sinun vointisi ja terveydentilasi. Minulta saa rohkeasti kysyä, ja ammattini sitoo minut olemaan vaitiolovelvollinen. Turvallisin mielin voit kertoa minulle itsestäsi ja ongelmastasi. Se on hoidon tarpeen arvioinnin, oikean tutkimussuunnan ja jatkohoidon onnistumisen edellytys.

Hoidon tarpeen arvioinnissa tutkin Sinua kokonaisvaltaisesti. Tarkkaillen aina perusmittoja (paino, lämpö, verenpaine, ihon kunto jne.). Sinun luvallasi tarkistan eri asioita lisätutkimuksilla. Yhdessä suunnitellaan jatkotoimet. Jos arviointi osoittaa, että tarvitset lääkärin arviota, pidän huolta Sinun turvallisuudestasi ja autan Sinua jatkoselvitystä varten.

Erikoisalan ammattilaisen vastaanotto

 

Tarpeen mukaan Cor Vitalis Klinikka järjestää lääkärin konsultaatio, vastaanotto tai etävastaanotto, jalkaterapeutin, diabeteshoitajan, astmahoitajan jne. vastaanottoaikoja mahdollisuuksien mukaan.  Lisäksi kysynnän mukaan klinikalta löytyy hyvinvointi-vastaanottoja kuten hermoratahierontaa.

Cor Vita'lis & CV-palvelut
vastaanotto, kotikäynti, etäpalvelu
 
Cor Vitalis Klinikka
Multiantie 7,
  2. kerros
FIN-42700 Keuruu

Sunnuntaisin onnistuu!

Sopimuksen mukaan

Akuuttihoito tai suunniteltu hoito, Mahdollisuuksien mukaan

Henkilökuljetus
Mahdollisuuksien mukaan - Ei KELA-taksi.

Hinta 0,44€/km.

Ajanvaraus- ja Asiointipuhelin:

+358(0)40 1570 112

Business What's-app onnistuu videopuhelu

© 2020 Cor Vita'lis FI22386055                                      Päivitetty 02.03.2021