Cor Vitalis Klinikan uusi osoite: Keuruuntie 6, 42700 Keuruu

14.12.2020 lähtien Cor Vitalis Klinikka eli CV-klinikka siirtyy Keuruuntie 6, entisen apteekin toimitiloihin, Jacaranda kukkakaupan ja La Mel -pizzerian välissä.

Alussa käytetään 30% toimitiloista ja vähitelleen laajennetaan koko toimitilaan terveydenhuolto-palvelujen hyväksi. Suunnitellaan vielä tarkemmin vuokranantajan ja tulevan yhteistyöväen kanssa. Tämä toimipaikka on keskustan sydämessä, sitä varmasti Cor Vita'lis, elinvoimainen sydän, tarvitsee.

 

En luovuta... oikea asenne taistelukentällä...

Se ei kuitenkaan poistaa tunteiden vuoristorataa!


Kun tarkkailen kesää ja syksyä 2020, ei voi muuta nähdä kuin pimeää ja vastoinkäymmisiä, eikä voi olla miettimättä monta kysymyksiä: "Lähdinkö oikealle tielle? Mitä minä tein väärin? Miksen osannut esittää CV-toimintani tarpeeksi hyvin?, Eikö minua ymmärretä, haukkasinko liian ison palan?" jne.

Kylmät väreet nousevat niskaan ja mietin vielä hetken... Kesällä olin valmis pitkiin päiviin ja viikkoihin, koska työmäärä ei minua pelottaa. Tiesinhan minä, että yrittäjän elämä on haasteellista. Haluan olla yrittäjä. En näe itseäni enää muualta. Kuitenkaan ollut kuvitellut Cor Vita'lis yritykseni toiminta-alku näin hiljaa. Puolessa vuodessa asiakaskunnan määrä mahtuu yhteen käteen. Se on lähes yksi asiakas per kuukausi. Kenties COVID-19 on tehnyt tehtävänsä ja Iso Kirja-opisto oli todellakin tänä kesänä väärä valinta toiminnan aloittamiseksi. Uskoin liikaa siihen, että ihmiset ajavat klinikalle vaikka olisi 10 kilometria...


Heinäkuussa "avajaispäivänä" oli hyvin vähän ihmisiä. Olisiko pitänyt silloin jo reagoida ja miettiä toista paikkaa? Jälkiviisaus on helppoa, mutta silti mielessäni tämä kysymys ei jätä minut rauhaan. Koko kesä ja syksy olen sietänyt yksinäisyyttä. Päivästä toiseen ei kukaan edes tule tervehtimään. Jollain lailla se tekee kipeää sisimmässäni. Järjestelen, suunnittelen, päättelen, opiskelen (tällä hetkellä taloushallintoa ja projektin suunnittelua), katson tulevaisuuteen. Oikealla asenteella on merkitystä! Täytyy taistella!


Monet kokeneet yrittäjät sanovat, että "kärsivällisyys on valttikorttisi". Yksi keuruulainen yrittäjä kannustaa tärkeällä muistutuksella: "Älä lanke itsesääliin eikä negatiivisuuteen!" Helpommin sanottu kuin tehty. Luvatut ajanvaraukset eivät toteudu ja kassa kaikuu tyhjään. Negatiivista kaikuu joka puolella, jopa lähiomaisiltakin, vaikka itse yritän ponnistaa haukkamaan happea.

Haluan uskoa unelmiini ja haluan jatkaa tätä tietä!

Koko ympäristöni on koetuksella minun takiani. Syyllisyys painaa, koska en ole osannut tehdä oikein. Uskoin liikaa pankin lupaukseen. Luotin taas liikaa... En voi kiellä, että olen väsynyt tästä henkisestä taistelusta. Minun täytyy oppia epäilemään eikä uskoa ainoastaan parasta. Lähdin juoksemaan ennenaikaisesti... Se kostautui täydellisesti.


Haluan edelleen uskoa, että yrittäjän tie on ainoa ratkaisu työllistämiseksi Keuruulla. Yritykseni tavoite on ratkaisu keuruulaisten auttamiseksi sairaanhoidossa, terveyden edistämisessä ja erityisesti ennaltaehkäisevässä hoidossa ja varhaisessa interventiossa.

Ratkaisu? Uusi alku Cor Vita'lis on ollut kesä-syksyllä hyvin aktiivinen verkossa. Yrityksellä on oma suojattu nettisivusto https://www.corvitalis.org. Markkinoinnissa se ei itsestään riitä. Kovaa työtä on edessä. Se alkaa Cor Vitalis Klinikan siirtämisellä Iso Kirja opistolta Keuruun keskustaan Keuruuntie 6:lle Cor Vita'lis ja CV-palvelut on terveydenhuollon yksityispalvelutuottaja. Sairaanhoitajan Klinikan toiminnan taloudelliseksi ja strategiseksi tueksi toimivat CV-palvelut:

1) CV-vieritutkimukset (potilaan vieressä tapahtuvat pika-kokeet)

2) CV-kuljetus (taksi, paaritaksi, tavarakuljetus)

3) CV-vuokrauspalvelut (vastaanottovuokraaminen terveydenhuollon ammattillaiselle)

4) CV-myynti (klinikalla on myös myyntipiste, jossa myydään monenalisia herkuista, hyvinvoinnin ja hoitotuotteisiin toimitilassa tai netissä)

5) CV-koulutus (työharjoittelut, seminaarit, opinnäytetyöt, lääketieteelliset tutkimukset, jne.). Tämä vuosi, tämä Korona-vuosi tulee jäämään pitkään muistiin. Se tulee jäämään omaan muistiin ikuisesti. Kun aloitin 4.2.2020 ei ollut aavistusta tulevasta pandemiasta. Kantapään kautta olen aloittanut yrittäjäurani. Yhteiskunta on muuttunut ja on omaksunut uusia elintapoja. Pandemia ja pandemian jälkeen: miten se tulee vaikuttamaan kansalaisten terveyteen kokonaisvaltaisesti.


Sydämellä Hélène Silvan-Halttunen

Tutkiva sairaanhoitaja Amk + Yamk 2020-

 

Cor Vita'lis & CV-palvelut


arvokasta, laadukasta, kestävää


https://ww.corvitalis.org

102 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki