Cor Vitalis Klinikka Keuruulla...


 

Tällä hetkellä Cor Vitalis Klinikan toiminta on tauolla. Autan väliajoin, jos pyydetään, mutta nyt sairaanhoitajana keskityn rokotustyöhön Jyväskylässä - Keuruulta ei viitsitty edes kutsua rokotustyöhön, vaikka on ollut tiedossa, että olen käytettävissä. Olen tarjonnut itseni työntekijäksi, mutten kelpaa. Näin on näkemykseni, koska ei ole tähän asti työhön kutsuttu. Jyväskylään on kutsuttu, heti keväällä.


Nyt taloudellinen paine on suuri. Valtiokonttori on sitä mieltä, etten ole menettänyt tarpeeksi, joten kiinteät kulut ei korvattu... Nykyinen työsopimus on 60% ja on muuttumassa 80%. Olen kiitollinen työantajalleni joustavuudestaan työvuorojen kanssa. Työilmapiiri on muiden hoitajien kanssa hyvä. Minulla on töitä vuoden loppuun... silti haaveilen Keuruun työpaikkana. Se kenties jää haaveksi.


Voi olla, ettei Keuruu ole tarkoitettu minulle. Olen asunut yli 20 vuotta... työttömänä löysin aina pätkätöitä... Sairaanhoitajana olen joutunut hakemaan työtä jopa yli 200 kilometrin säteellä. Olen tällä hetkellä työkykyinen. Se ei riitä...


Olen Ranskan suomalainen: 52% suomalainen, 32% portugalilainen, 14% itä-euroopalainen ja 2% japanilainen. Olen siis outo lintu, tiedän. Ajattelen hieman eri tavalla kuin suomalaiset. Ajattelen laatikon ulkopuolellakin. Ihmisenä olen ujo, mutta sairaanhoitajana olen toisin. Hymyilen kaikille, koska jokainen ihminen on sen arvoinen. En tuomitse, autan jokaista osaamiseni mukaan. Jos en osaa, osoitan oikeaan suuntaan, sopivaa apua.


Korona-vuosi on aiheuttanut vaikeuksia monelle ja minullekin. Henkisesti on ollut erittäin raskasta. Kevään alussa onneksi löysin voimia hakea töitä. Nyt yritän selviytyä tästä synkästä tilanteesta.


Tämän kesän aikana keskityn siis rokotustyöhön ja pelastamaan klinikkani. Voi olla, että jatkan työt vuoden loppuun. Kuitenkin mietin edelleen, kuinka voisin jatkaa Keuruulla.


www.corvitalis.org sivut ovat muuttuneet toistaiseksi kirpputori sivustoksi. Lisään päivittäin kirjoja, kalusteita, astioita, auto. Kaikki on mentävä! Jos olet kiinnostunut, laita viesti chatin kautta, sovitaan paremmasta hinnasta!


Tervetuloa ostoksille ja kiitos avustasi!


<3 Aurinkoista kesää Jokaiselle <3


Tv. Helen

126 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki