Cor Vita'lis & CV-palvelut Keuruun hyväksi!

Ajatukset lähtevät lentoon ja toimintani lähtee juoksuun, mutta ongelma on, että yrittäjyydessä olen vasta oppimassa kävelemään...

Sairaanhoitajien klinikka, yhteisvastaanottotila terveydenhuollon ammattilaisille Keuruun kaupungin sydämessä... tämä olisi unelmani täyttymys... Olisi mahdollisesti paikka Keuruuntieellä, mutta toimitila tarvitsee kunnon pintaremontti pari-kolme väliseinää, pari ovea ja yksi elintärkeä INVA-wc/-suihku + automatiikka pääovella. Nämä ovat ensimmäiset havaitut tarpeet toimitiloissa.


Haluaisin jo aloittaa toimintani, haluaisin jo olla tutkimassa ja hoitamassa ihmisiä, mutta kun tilanne ei ole nyt mahdollista. Ei ole asiakkaita. Ei ole sopivia tiloja. Kotikäyntiä kenties on ainut tapaa toimia.


Tällä hetkellä voimat ovat vähissä ja tekisi mieli luopua. Samanaikaisesti on syvemmällä halu jatkaa... jatkaa tätä alkanutta vuoristorataa kohti yrittäjyyden huippua. Suunnittelu-vaiheessa on vielä kaikki. Itse lähdin juoksemaan ennen yrittäjyyden kävelyn oppimista. Tottakai seurauksena kaaduin nenälleni ja aika jyrkästi. Ja kaatuilen edelleen jatkuvasti... taidan ontua myös.


Minulla on käsitys monesta asiasta. Osaan paljon, mutta silti liian vähän. Tarvitsen moniammatillinen ryhmä tämän projektin viemiseksi loppuun ja yhteistyökumppaneita. Paljon, paljon neuvoa ja ohjausta. Tarvitaan enemmän suunnittelua ja laskemista - vaikka sitä olen jo paljon tehnyt.


Minun täytyy osata lopettaa ja hyväksyä nykytilannetta.

Mutta kun... en kerta kaikkiaan halua luovuta, vaikka sattuukin.


Puhun mitä ajattelen, mutta välillä jämähdän paikalla ja erityisesti kun tilanne muuttuu vaikeaksi. En puhu ja yritän selvittää jumissa olevaa tilannetta. Menee aikaa ennen kuin lähden taas liikkeelle. Yrittäjän maailmassa se ei ole hyvää asia. Täytyy osata reagoida ja lähteä liikkeelle, ettei asia pääsisi menemään vaikeaksi.Olen työtön sairaanhoitaja, joka opiskelee yrittäjyyttä, taloushallintoa, ja joka etsii työelämää. Olen ihminen, joka kantapään kautta yrittää tehdä jotain hyvää Keuruulla. Julkisen puolella monet ovat sulkeneet ovensa. Olen vielä työkykyinen, muttei riittävästi heidän vaatimuksensa mukaan. Kuitenkin voin toteaa, ettei työttömyys ole minulle ratkaisua. Nykytilanteen valossa yrittäjäksi ryhtyminen ei paljon houkuttele. Se on raskasta ja tarvitaan Roope Sedän sydäntä ja kukkaroa.


Unelmani on yhtenäinen toimitila, klinikka jossa yhdessä sairaanhoitajat, erikoishoitajat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset toimivat yhteiseen päämäärään kohti Keuruulaisten terveyden- ja sairaanhoidon hyväksi.


Cor Vita'lis "elinvoimainen sydän".... kirjaimellisesti sitä se tarkoittaa. Yritys, jonka sydän on jaloa ja rehellinen, joka kumpuaa empatiaa, ja joka haluaa toimiaa Keuruun hyväksi.


Uudenvuoden 2021 vaihtopäivä on tulossa ja tällä hetkellä tilanne ei ole valoisaa. Toimitila on, muttei sitä voi näin käyttää... Autoa on, muttei sitä voi käyttää KELA-taksitoimintaa... On tutkimusvälineitä ja on vieritutkimuslaitteita, muttei voi toimia, kun ei ole vielä asiakkaita... Olisi todella hyvä liiketoimintasuunnitelma ja hyviä kehitysideoita, mutta kun... tilanne on heikko...Kerta kaikkiaan minun piti ryhtyä yrittäjäksi tänä vuonna, COVID-19 kriisin keskellä. Tein suurin loikka yrittäjyyteen ja päädyin suoraan betoniseinään. Haluan ja en halua jatkaa. Uskon Jumalan ja Hänen johdatuksensa... kuitenkin välillä mietin miksi näin tänä vuonna? Miksi näin paljon kärsimystä? Miksi näin paljon taistelua?


Onko 2021 tulossa paremmaksi tai huonommaksi? Kannattaako vielä pitää kiinni toivosta ja jatkaa eteenpäin tai sitten kääntää selkänsä, mennä isoon peittoon piiloon.


Olen kliininen asiantuntija, sairaanhoitaja ammattikorkeakoulusta. Olen tehnyt paljon työtä siihen eteen ja kaikki menisi hukkaan. "Noh Eihän! Ei näin käy, mutta kun..."


Niinpä... "mutta kun"


Täytyyhän kysyä Keuruulaisilta, KeuLink-toimistolta suoraan: kannattaako jatkaa?

En minä tästä itsestäni välitä... hmmm... kyllä minun pitäisi pitää huolta itsestäni paremmin... ja enemmän... kuitenkin kysymys kaikuu eteenpäin:


Cor Vita'lis & CV-palvelut Keuruun hyväksi, sopiiko?


tai laitanko ovet lopullisesti kiinni.


Amicalement Vôtre Hélène Silvan-Halttunen Keuruulta,

Ranskansuomalainen, La Provence & Keski-Suomi

Cor Vita'lis & CV-palvelut

68 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki