Cor Vita'lis & CV-palvelut

Cor Vita'lis ideana syntyi vuonna 2008 Suomessa. 

Nimi  tarkoittaa  elinvoimainen sydän. Valitsin  latinankieliset sanat, koska latina on äidinkieleni  ranskan kantakieli. Toisekseen näiden sanojen merkitys   heijastaa omaa  arvomaailmaani, koska ihmisen kehossa sydän on  tärkein elin ja maailmassa sydän symboloi elämää. Cor Vita'lis jäi "taskuuni." Minulla on ollut tärkeä kasvaa vahvaksi sairaanhoitajaksi. Sen vuoksi olen opiskellut suomenkielellä, ja yli kymmenen vuoden ajan, olen työskennellyt freelancer sairaanhoitajana. Olen toiminut eri puolilla Keski-Suomea, Pirkanmaata ja Päijät-Hämettä.

Hands on Computer Keyboard
Newborn

Alunperin minun piti tehdä hoitotyötä lasten ja   vastasyntyneiden osastolla sairaanhoitotyöhön, mutta työelämä ohjaasi minut toisiin suuntiin. Ensimmäinen työpaikkani oli muistisairautta kärsivien keskellä, sitten jatkoin sairaaloiden vuodeosastoilla ja Keski-Suomen Keskussairaala lasten ja vastasyntyneiden osastoilla.

Olen palvelut päivystyksessä, vuodeosastoilla. Lopuksi vuonna 2011 lähtien olen tehnyt aktiivisesti työtä terveyskeskuksissa päivystyspoliklinikkasairaanhoitajana ja tutkivana sairaanhoitajana.

Moniammatillisessa ryhmässä olen vahvistanut ammattitietotaitoani ja Kuopion Savonian ammattikorkeakoulusta olen hankinnut potilaan kliinisen tutkimusosaamistani. Tähän päivään olen hoitanut asiakkaita vauvasta vaariin moniammatillisissa terveyskeskuksissa. Minusta on tullut tutkiva sairaanhoitaja.

Vuodesta 2019 aloitin oman yrityksen toimintasuunnitelma, -laskelmat ja sen perustamista  Keuruulla. COVID-19-pandemia muutti koko työ ja Iso Kirja opisto meni tyhjäksi. Cor Vitalis Sairaanhoitajan Klinikan lanseeraaminen ei onnistunut. Se toi henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti suuria haasteita! Sen vuoksi apunimeksi tuli CV-palvelut, jolla voisin taloudellisesti tukea Cor Vitalis Klinikkatoimintaa. Kantapään kautta olen oppinut paljon asioita ja tänä päivänä joudun tekemään enemmän työtä asioiden ratkaisemiseksi. 

Koko sydämelläni toivon, että voisin tarjota julkisen terveydenhuollon rinnalla arvokasta, laadukasta ja kestävää palvelua    Keuruulaisille ja        Keuruulla vieraileville.

2020-2021 Cor Vitalis Klinikalle on tullut mukaan kaksi ihanaa naista Erikoislääkäri Eleonoora Sinkko ja Sairaanhoitaja Kristiina Nickel.

 

Cor Vitalis Klinikkatoiminta alkaa uudelleen

maanantaina 1.2.2021

Multiantie 7:n hissillisessä virastotalossa,

2:ssa kerroksessa Keuruun keskustassa.

Toivomme jokaista Keuruulaista

ja Keuruulla vieraileville tervetulleeksi!

Multiantie 7:n tiloissa on tilaa

muille terveydenhuollon yrittäjälle.

Tervetuloa Tiimiin!

 
Hélène Silvan-Halttunen,
Cor Vita'lis & CV-palvelut toimitusjohtaja